Bu aralar 37" LCD tv almayı düşünüyordum fakat araştırırken 4 farklı markanın 32" LED tvlerine rastladım. Fiyatlar birbirine yakın, ekran boyutları aynı, hepsi full hd led, USB var, 50 - 100 hz değişiyor. Kullananlar, bilgisi olanlar veya yorumlamak isteyenlerin iyi - kötü tavsiyelerinizi bekliyorum.
NOT: Oyun konsolu bağlayabilirim Yayınlar D-Smart ile izlenecek (HD ye geçebilirim) Usb den film izlenecek
usb dediğine göre o zaman philips ve sony geçeceksin bu markalar ne altyazı tanır nede her formatı açar.geriye kalan lg ve samsung senin usb işini fazlası ile görecektir ama görüntüleri birbirinden farklıdır ondan kesinlikle bir mağazada birebir aynı görüntü ile karşılaştırmanı tavsiye ederim.samsung ancak 50hz ve verdiğin linkte fiyatı oldukça pahallı gözüküyor bence bunun yerine 32c650 ye yönelebilirsin ve forumda bu ürün hakkında oldukça yorum var.100hz özelliği ile lg daha avantajlı gözüküyor bence kesinlikle 100hz al bu ilk kriterin olmalı sonra usb ve diğerleri derim.
NOT: Oyun konsolu bağlayabilirim
Yayınlar D-Smart ile izlenecek (HD ye geçebilirim)
Usb den film izlenecek
---Liste Alfabetik :)---
LG 32LE5300
Philips 32PFL5605
SAMSUNG UE32C5100
SONY KDL32EX600
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.