Evimde (Çocuk bakıcısı için) 4 tane Wifi kamera ile NVR üzerinden kayıt edebileceğim bir düzenek kurmak istiyorum. Halihazırda 2 adet Wifi kameram var. Tıpatıp aynısından 2 adet daha sipariş ettim. Bunları şu anda telefon aplikasyonu ve internet üzerinden canlı izleyebiliyorum. Sorum şu: Kayıt etmek için modeme direkt bağlayacağım 4 kanallı bir NVR cihazı yeterli olur mu? Şu cihazdan sipariş ettim ama inşallah yanlış birşey yapmıyorum :-) http://urun.n11.com/kamera-kayit-karti/4-kanal-nvr-ip-kamera-kayit-cihazi-sabit-ip-istemez-P175414041
Hard disk dışında farklı bir donanıma ihtiyacım var mı? Bir de bunları kurduğumda evdeki internet kullanım hızında bir düşüş yaşar mıyım?
Teşekkürler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evimde (Çocuk bakıcısı için) 4 tane Wifi kamera ile NVR üzerinden kayıt edebileceğim bir düzenek kurmak istiyorum. Halihazırda 2 adet Wifi kameram var. Tıpatıp aynısından 2 adet daha sipariş ettim. Bunları şu anda telefon aplikasyonu ve internet üzerinden canlı izleyebiliyorum. Sorum şu: Kayıt etmek için modeme direkt bağlayacağım 4 kanallı bir NVR cihazı yeterli olur mu? Şu cihazdan sipariş ettim ama inşallah yanlış birşey yapmıyorum :-)
http://urun.n11.com/kamera-kayit-karti/4-kanal-nvr-ip-kamera-kayit-cihazi-sabit-ip-istemez-P175414041
Hard disk dışında farklı bir donanıma ihtiyacım var mı? Bir de bunları kurduğumda evdeki internet kullanım hızında bir düşüş yaşar mıyım?
Teşekkürler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.