Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
612
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3G laptop yardımmm ???
D
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Turkcellin 3g laptop kampanyası varmış 2 tane laptop veriyolar biri
HP Pavilion dv2 Notebook öbürü
HP Compaq Mini-Note 110
arkadaşlar bunlar la ilgili bilgisi olan varmı? sizce almalımıyım. Kullanım amacım üzerinde webcami olan heryerde internete giren vın sayesinde ufak tefek can sıkıntısı giderecek film felan izlemek için bir laptop.
Maddi durumdan dolayı pahalı bişi alamıyorum ve kredi kartı limitim taksite yetmiyor. Duyduğuma göre bu bilgisayarları fatura öder gibi ödeme kolaylığı var mini olan 69 lira 4 gb internet ve 24 ay ödeme diğeri 99 lira 4 gb internet ve 24 ay ödeme lütfen yardımcı olun almak istiyorum ama sizce alınmalı mı ???? kullanan varmı yardım lütfen !!!!!



D
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar hemen bi düzeltme yapayım 4gb olanlar 79ytl ye a 109ytl :))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

hp compaq mini note, istediğiniz kullanım ölçütlerine uyan ve diğer modele göre daha hafif, taşınabilir bir ürün. internet kullanımına göre 1 veya 4 gb lık paket uygun olur..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yani mini olan alınabilir diyosun ???



G
15 yıl
Yarbay

Ben lg x110 kullaniyorum. Hp miniden farki simkart yuvasinin olmamasi. Netbuklarin tek eksisi cd romlari yok floopyden sonra onlar da demode oldu. Gerçi harici harddiskler ciktiktan sonra cd roma ihtiyaç duymuyorum. Ama sizin izleyeceginiz filmler cd deyse hp notebook kampanyasindan yararlanin. Yoksa harici cdrom almaniz gerekir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Fusem arkadaşım çok sağolasın yardımcı oldun :) cd olmaması kötü ama idare ederiz usp ile :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

cd nin modası geçti artık filmleri internetten indirip izlersin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.