Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1479
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3d bluray iso
H
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bilgisayarımdaki 3d bluray iso filmi hdmi bağlantısıyla tvde seyredemiyorum. Forumlarda araştırıp bulduğum kadarıyla gerekenleri yaptım. çözünürlüğü 1920x1080 3D seçtim. 1.4 hdmi kablosunu tvnin 1.4 hdmi yi destekleyen çıkışına bağladım aşağıda yazdığım programların hepsiyle denedim olmadı

bu bağlantıyla seyrettiğim half sbs mkv filmlerde sorun yok tv 3d görüntü olduğunu algılıyor ve 3d moduna geçiyor ama 3d bluray.isoda algılamıyor manual olarakta 3d görüntüye geçemiyorum

donanım
hdmi 1.4
active shutter gözlüklü 3dtv
amd hd 7660G+7610M ekran kartlı laptop

yazılım
total media theatre
xmbc
kmplayer
vlc player



E
9 yıl
Yarbay

powerdvd 14 ü dene



A
9 yıl
Teğmen

En olmadı elindeki bluray filmi remux yap.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

Powerdvd 14 ile sorunsuzca izleyebiliyorum. Öncelikle çözünürlüğü 1920*1080 yap, 3d modu aktif ise deaktif et. Daemon Tools kur, sanalsürücüde iso yu göster. Sonra power dvd yi aç, iso yu gördüyse zaten play seçeneği gelecektir. Play e bas 2D modda oynatmaya başlayacak, aşağıda hemen play/stop vs. tuşların olduğu yerde 3D simgesi var, ona bas.

Bu şekilde olması gerekli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

powerdvd ile oldu teşekkürler yardımlarınız için. powerdvd çok güzelmiş.



P
7 yıl
Yüzbaşı

TotalMedia Theatre 6 ile 3D iso bluray çalıştırıp sorunsuz izlemeyi başaran var mı? iso kalıbını sanal diske yerleştiriyorum. TotalMedia Theatre 6' ın ana ekranında bluray disk olarak görünüyor. 3D ayarlarında "3d bluray vidyoları herzaman 3D oynat" seçili. Vidyoyu oynattığımda mavi-kırmızı formatında açılıyor fakat birtürlü projeksiyondan verimli görüntü alamıyorum( uyuşan 3d formatı yok). Bilgisayardan iso kalıbını oynatıp projeksiyondan nasıl görüntü alırım? Yardımcı olana müteşekkir olucam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.