Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1333
Tıklama
0
Öne Çıkarma
320d e90 F30, Mercedes c 250 cdi , veya ?
H
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle belirtmek isterim lütfen konuda tavsiye yapan arkadaşlara yok japon almandan iyidir alman japondan iyidir tarzından girip mercedes bmw kapışmasına yada başka bir fanboyluk içeren konunun amacı dışına çıkaracak mesajlar yazmayalım. Rica ediyorum.

Arabalara karşı bir ilgim var 11 FD6 civic kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum. ( nedenini sormayın lütfen tartışma çıkmasın başlıkta ) Yılda ortalama 40000 - 50000 bin arasında yol yapıyorum. Çoğunluğu otoban üzerinde geçiyor. Özellikle yaz aylarında. İyi kaçacak az yakacak bir araç arıyorum. Bir ara sadece iyi kaçan araçlara baktım type-r rx8 gibi satın almaları kolay olsada benim yürütebileceğim araçlar olmadığına karar verip alabilme gücümü artırmaya yöneldim. Birde muhakkak 4 kapı alacağım. 120 bin lira civarı en yüksek bütçem.

Tercihlerim arasında

1- E90 m paket var. Arabanın iç özelliklerine milyarlarca artı para vermeyi uygun gören biri değilim. Lakin bu M paketteki performansa yönelik şeylerin bana yüksek süratte normal bir e90 a oranla daha fazla güven verebileceğini düşünmekteyim. Bu m paketin artıları nelerdir kullanan birileri varsa açıklarsa çok memnun kalırım. Yakıtı etkilemiyor sanıyorum. Bir tek lastikler büyük diye biraz etkiler diye okudum normal pakete göre. 2006 yada 2007ydi hatırlamıyorum m paket kullanmıştım çok fazla kullanmasamda o sürüş zevkini unutamadım açıkcası mükemmel zevkli bir araçtı.
2- F30 320d var.

Tasarımını pek hoş bulmadım açıkcası. Çok beğendiğmi söyleyemem. Lakin yeni kasanın e90ndan daha da az yaktığını okudum. M paket e90 yerine boş bir F30 almaya değer mi. Kullanımı sürüşü nasıldır.

3- Son düşündüğüm araç c250 cdi manuel. 200 hp güç yakıt çok düşük. Bu aracıda düşünmüyor değilim lakin fiyatları biraz yüksek birde hiç kullanmadım bmw kadar zevklimidir arkadan itişi , kullanışı nasıldır bilemiyorum.

4- Çok bilgi olmasada BMW 4 serisi coupe olmasına rağmen beni bir cezbetti lakin bakalım son durumu ne olacak.


5-.ci olabilecek tavsiyeleriniz nelerdir yada bunlar içinde kullanan arkadaşların yorumları nelerdir .Dediğim gibi 50000 km ye yakın yol yapıyorum. Yüksek süratlere çıkıyorum gerektiğinde. yalpalamıcak bana güven verecek ve en önemlisi şehir içinde az yakacak bir araba arıyorum. [ Lütfen biri kalkıp otobanda basıyorsan bütün arabalar çok yakar gibisinden ukalaca cevaplar vermesin yada bu gidişle ölürsün gibi. bu tarz yorumlarınızı kendinize saklayın]

arabayı yaza doğru almayı planlıyorum. O yüzden bilgi birikimi olan arkadaşlardan ve bu araçları kullananların yorumlarını bekliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.