3000 lirayı fazla aşmayacak bi model arıyorum. benim için sadece işlemci ve ram önemli diyebilirim, müzik işi için kullanacağımdan ekran kartı pek bi anlam ifade etmiyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1000 lira civarı ben de bir laptop bakıyorum. Oyunlarla pek işim olmayacak daha çok dizi film vs. izlemek için kullanıcam. 1000 liraya fiyat/performans olarak ne kadar iyi olur bir laptop bilmiyorum ama 2-3 sene götürse yeterli.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.