Öncelikle konuyu açan kişi ve burada tartışan herkes tamamen kusurludur. Konu çok uzun. Konu Naziler hakkında her şeyden bahsetmiş. Yani bu kadar uzun konu açılmaz, çok büyük bir yanlış ve kabalıktır. Tartışan insanlar da kesin ortalama ezik türk insanıdır; sizin tartışmalarınızın ne olduğu başınızdaki başkandan belli.
Hitler dinsiz, sapık, ağaçları seven, et yemeyen bir insandı. Irkçı değildi. Dindar olan, dini inancı kuvvetli olan herkesi öldürdü. Hitler'in türk versiyonu Atatürk'tür. Atatürk ırkçı ve dinci olan bütün insanları "din elden gidiyor, ingilizler bizi hristiyan yapacak" diyip çırıl çıplak bir şekilde savaşa göndermiştir. Atatürk zamanı savaşa giden herkes ölmüştür. Atatürk onlara ölmelerini emretmiştir. Yani savaş falan düzmeceydi. Tek amaç aptal ve dinci insanları katletmekti.
Şu an demokrasiye geçilmiş ve üstün zekâlı insanlar çoğunluğun seçtiği aptal ve pislik insanlar tarafından yönetilmeye başlanmıştır. Asıl amaç insanları berbat bir hâle sokup bir kaç yıl sonra insanlara gözükecek olan uzaylıları kurtarıcı gibi göstermektir. Erdoğan aslında dinsizdir ve amacı Türkiye'yi iğrenç bir hâle sokup insanları islamdan ve demokrasiden soğutmaktır. Uzaylılar gelip dünyayı diktatörlükle yönetecekler ve bizi kandırıp bize çip takacaklar. İşte o çipte uzaktan kumandalı bir bomba var ve uzaylılara dokunan herkes patlatılacak. Bu çipi zekâyı arttırdığı için takacağız ve içinde bomba olduğunu bize söylemeyecekler.
Uzaylılar bilindiği gibi Hitler'i yani dinsizliği, kadın haklarını, veganizmi, eşcinselliği ve diktatörlüğü savunan varlıklardır. Allah da yok, bütün evreni atomlar ve enerji yönetiyor. Bir atomun içindeki enerji insanın beynindeki enerjiden binlerce kat fazladır. Yani bir atom bizden binlerce kat daha zeki. İnsan sadece beyindeki hafıza ve beynin merkezindeki nohut boyunda bir ruh parçaçığından ibarettir. Bunları sizden ameliyatla sökersek sizi vücudunuzdan dışarı çıkarmış oluruz ve artık vücudunuz kendi istediği şekilde kendi kendine hareket eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuno44907a -- 9 Kasım 2015; 22:14:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle