Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1173
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3 ay aradan sonra dönmeye değer mi ?
S
11 yıl (8297 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

merhaba.en son 3 ay önce oynuyordum plat 2 felandım diamond baktım olmuyor oyunlar çok zevksiz troll,flamer geçtiği için bırakmıştım.bu geçen sürede oyunda yenilik,ilerleme varmı?yoksa yine eskisi gibi rp/skin al oyna sıkıl,sürekli aynı herolar?(aynı herolardan kastım ranked oyunlar 20 hero dan ibaretti.oyun çok monoton oluyor bir yerden sonra.)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



1
11 yıl (4956 mesaj)
Yarbay

Sezon bittikten sonra bak o zaman epey değişecek diyorlar isviçreli bilim insanları.



W
11 yıl (2852 mesaj)
Yarbay

Şimdi azda olsa değişti meta ama hala belli birşeyden sonra bayıyor. Bu sezon bitsin bekle Sezon 5 te bakarsın sıkılırsan tamamen bırak çünkü daha iyi olmaz oyun artık bu saatten sonra.



B
11 yıl (2781 mesaj)
Binbaşı

Değmez hocm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 yıl (6177 mesaj)
Yarbay

Değer, korede olsam okulu birakirdim olm :d



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
11 yıl (8808 mesaj)
Yarbay

Sezon 5 te başla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
11 yıl (5004 mesaj)
Yarbay

Değmez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl (7195 mesaj)
Yarbay

s5 te başla



A
11 yıl (1914 mesaj)
Yüzbaşı

Başlama.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.