Merhabalar laptop sistemim için monitör alacağım, 2K 27 inç olmasında karar kıldım gibi. Uzun süredir Asus rog xg27acs ve xg27acmes modellerine bakıyorum 14k , 16k civarlarındalar. Ama hazır bu fiyatlara çıkmışken 22 23 e çıkıp çok daha iyi deneyim sağlayacak monitörlere de yönelebilirim. Oledlerde yanma , kısa kullanım süresi gözümü korkutuyor. Ayrıca oled lerde metin yazılarının net olmaması da kafamı karıştırıyor. Sizlere sorum şunlar; xg27acs bu fiyata alınırmı? bu fiyata ips öneriniz varmı ? 14k buna vereceğine 20k+ şuna ver gözün bayram etsin dediğiniz monitör varmı? ( iş ve oyun karışık kullanacağım, 250 hz üstü pek te mühim değil benim için) her türlü oled,miniled,ips önerilerinize açığım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Oled konusunda çok kafanın karışmasına gerek yok. Bende çizme vs. olur diye başta çok kafaya takıyordum sonra takmamaya başladım.
Oledlerde oled care tarzı bir sistem var. Yanma vs. falan derdini çok düşünmeyin. PC boştayken 2 dk sonra ekran kapatacak şekilde kullanırsanız yanma sorunu olmaz.
teşekkür ederim yanıtınız için, peki oled gerçekten parasına değiyor mu? yani ips alıp rahat etmek varken hem 2 katı para verip hem de bazı riskler almak mantıklı mı yani?
Ben 27 4k ips kullandım. Monitör çok iyi olmasına rağmen 32 4k oled geçince farkını hissettim. Farkı görmek istiyorsanız mağazada test etmeniz gerekiyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >