Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
766
Tıklama
0
Öne Çıkarma
250 GB WD External Harddisk nasil kurtarabilirim...?
P
17 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar 250gb western digital 2.5 luk harddisk im war düne kadar sorunsuz calisiyordu virüs dolu bi makinadan donanim ekle kaldir ile sonlandirmak istedim fakat izin vermedi bende direk çekmek zorunda kaldim. Şimdi donanim olarak görüyor fakat açmak istediğimde sürücüyü biçimlendirmem gerektiğini şimdi biçimlendirmek istermisin diyo..! biçimlendirmek istemiyorum içinde önemli veriler var nasil kurtarabilirim yardim edebilecek birileri varmi...?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
17 yıl
Yarbay

easy recovery yada recover my files programlarıyla kurtarabılırsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Er
Konu Sahibi

easy recovery de format recovery menusunden yapmayi denedim ama dahili harddisk i görüyor hariciyi gormuyor benim hariciyi kurtarmam lazim daha biçimlendirmedim biçimlendirdikten sonra mi format recovery i de gözükecek acaba bi fikrin warmi ilk defa kullaniyorum oyuzden bilmiorum nasil kullanildigini...?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
17 yıl
Yarbay

easy recovery ile harıcı hdd flash dısk gıbı aygıtlarıda gorebılırsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Er
Konu Sahibi

nedendir bilmiorum ama easy recovery harici aygitlari gormedi arkadasim
neyse ben problemimi Recover My Files ile astim onerdigin icin cok tsk ederim...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.