Arkadaşlar ben 3-4 haftaya kadar birtane 24" monitör almayı düşünüyorum. Ama baktım forumda bu konuyla ilgili bir hp w2408 ve bitane de benq nun vga modelini gördüm. hpw2408 şuan yeterli gözüküyor fakat aynında alternatif olması her zaman iyi bişey. Siz bana 24" hdcp destekli min 1920x1080 çözünürlüğünde hdcp ve mümkünse hdmi destekli monitör tavsiye edebilirmisiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
lg nin de yeni geldi 24 ü 19 incinden pc toplamıştım aynısının 24 ünü yapmışlar ekran değerleri kötüydü ondokuzun bu 24 te aynıysa alınmaz yandan yada yukardan bakınca görüntü netliği gidiyodu tek 1 açıdan bakmak gerekiyo
hp yi yeni inceledim çok iyi değerleri yalnız analogda 80 hertz yenileme hızı veriyor
24" ler şu yeterli özelliklere ulaşmamış gibi görünüyor. Bende almayı düşünüyordum ama hem fiyat olarak hemde performans olarak çok sağlam bir alet bulamadım ve 22" benq x2200w aldım çokda memnunum.
VIEWSONIC VX2835WM bu model nasıl peki, anladığım kadarıyla pek bi fiyat farkı da yok ama biri 24" biri 28 nasıl oluyo bu iş. acaba çözünürlük değişmediği için olabilirmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.