Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1237
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2020 Tucson Elite Led Öneri
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar aracıma led takmak istiyorum. Bilenler bilir Tucson modelinde 2'si köşe(Direksiyona duyarlı) aydınlatması olmak üzere 4 adet halojen aydınlatma bulunmakta. Bu ekstra iki köşe aydınlatmasına da normal kısalara taktığım led farları mı takmalıyım yoksa biraz daha kalitesiz taksam nasıl olur. Hangi markaları önerirsiniz? Sislere dokunmayacağım olduğu gibi sarı renkte kalmalarını istiyorum çünkü siste led işlevsiz kalıyor yılda birde olsa siste ihtiyaç duyuyorum. Kısa, uzun ve geri vites'i led farla değiştirmek istiyorum. Hangi markayı önerirsiniz? Hangi marka led alırsam uyarı ışığı yakmaz. Daha önce Tucson aracına led takan var mı? Serviste 2600 tl ücretle led takıyorlar, bunun garantisi oluyor mu?(yani led bozulursa yeniden takıyorlar mı?) Servisteki ledi önerir misiniz? Önerirseniz markasını biliyor musunuz? Şimdiden yardımcı olan veya olmak isteyen herkese teşekkür eder, iyi günler dilerim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
4 yıl
Yarbay

L
4 yıl
Binbaşı

Hocam led değişikliği eger elektronik aksamla ilgili bir sıkıntı yasarsaniz garantiden araci cikartabiliyor. Hatta bazi yetkili bayiler dahi sorumluluk altina girmemek adina led degisikligi yapmıyor. Garantiniz bozulur diyor servisten durumu netlestirmenizi tavsiye ederim. 5 yil garanti onemli çünkü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.