Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
401
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2016 Yeni Mitsubishi L200 Aracımile ilgili Yorum ve SORU
D
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar nacizane yeni aracım Mitsubishi L200 marka aracıma bende kendimce ufak tefek bir şeyler yaptım sizlerle paylaşmak istedim ve birde l200 kullanan yada bilen arkadaşlardan bir kaç sorum olacak.

Öncelikle ben daha önce hiç bu tarz bir araç kullanmamıştım bir önceki aracımı duysanız ne alaka diye şaşarsınız :) bu nedenle sanırım bu aracı biraz agresif kullanıyorum küçük araba modundayım hala yetkili servis ve bir kaç dostum ilk bakım sonrasında yakıtın hatırı sayılır derecede düşeceğini söylüyor bu doğrumu? şuan tam dolu bir depo ile normal kullanımda 500 550 km gidiyorum.

Bir diğer sorum ise resimlerde gördüğünüz üzere normal ebatın çok üstünde bir lastik taktım orijinal 17 jantları çıkardım 16 inc replika bir jant taktım yeni lastikleride bu janta göre aldım ancak sorun şu ki balans sorunu yaşıyorum lastik büyük olduğu için aracın üstünde balans ayarı yapılamıyor sökülüp makineye takılıyor sıfır yapılıyor ancak 2 gün sonra kontrol ettiğimizde aynı olduğu gibi bozuluyor alanında çok meşhur uzman bir kaç balanscı gitmeme rağmen böyle 90 100 gibi direksiyon titremeye başlıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



_
7 yıl
Yarbay

hayırlı olsun. sitemize de bekleriz.

yakıt düşer fakat aşırı düşmeyebilir.

kullandığınız lastikler asfalt lastiği olmadığından 100'den sonra titreme yapması normal olabilir. Eğer yapabiliyorsanız dişsiz bir lastik taktırıp deneyin.



U
7 yıl
Yarbay

arka tampon altındaki barın içi boş mu dolu mu ? doluysa yakıtı o etkiliyordur. boşsa zamanla düşer ama fazla birşey beklemeyin öyle aman aman. titreme olayı replika janttan kaynaklanıyordur yoksa bu tarz bir değişimde sorun yaşayanlar genelde replika jant takanlarda oluyordu. aracınıza komple seramik kaplama yada aynı renk folyo kaplatmanızı öneririm.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.