Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1942
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2015 Volvo XC90
D
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir süredir konuşulan Volvo’nun yeni suv modeli Paris Otomobil Fuarı’nda karşımızda. Türkiye’de 2015’in 2. çeyreğinde satışına başlanacak Yeni Volvo XC90, ilk aşamada D5 AWD 2.0 litre dizel motor, 8 ileri şanzıman ile birlikte “Momentum” olarak adlandırılacak yüksek donanım seviyesi ile sunulacak.

Teknoloji ile bütünleşen araçta, sade ve oldukça şık iç mekan sunuluyor 12,3 inç dijital gösterge paneli “Apple CarPlay”destekli, 4 bölgeli elektronik klima, ısıtmalı elektrikli ve hafızalı sürücü ve yolcu koltuğu, deri döşemeler,kristal parçalar,ahşap kaplamalarla değerli bir görünüm sunan otomobilde yenilikler arasında öne çıkanlardan birisi de ses sistemi, opsiyonel olarak alınan Bower & Wilkins marka bu ses sistemi 19 hoparlör ile 1400 watt ses çıkış gücü sağlıyor. Bu değer nominal yani, rms değeri. Bu aracın ses sistemi için Göteborg Senfoni Orkestrası ile çalışılmış.

http://otogunlukleri.blogspot.com.tr/2014/10/volvo-xc90.html


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



K
10 yıl
Binbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.