Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
749
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2015 Linea 1.4 pop aldık, iyi mi ettik kötü mü?
W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamun Aleykum. Bugün Fiat'tan linea 1.4 aracı aldık. Beyaz renk 1.4 pop modeli. 40 bin liraya anlaştık. Aracı yarın alıcaz. Fiat Topcuoglu Gaziantep bayisinden. Fiat tipo 1.6 aç aracımıza 8 bin lira verdiler. Üstünede 12 milyar para verip geri kalan 20 bin lirayida 20 ay sıfır faizle ödeyeceğiz. Sizce iyimi ettik kötümü. Gerçi araç alındı. Elimizde para olsa zaten 0 araç almazdık. Zaten tipoyuda 6 yıl boyunca kullandık. Aracı 1 yıl daha kullansaydık herhalde elimizde kalırdı 😁. Hayırlısı olsun diyelim. Linea 1.4 araç kullanan abilerim varsa bu aracın kullanımı hakkında bilgi verirlerse sevinirm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl
Er

bizim 1.3 90lık 2008 vardı geçen ay sıfır 95 lik dizel aldık ikisindende memnundum. araba olarak iyi ama 1.4 ü bilmiyorum hayırlı olsun



W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Abi araba dün geldi. Güzel araç . Tabi elimizde bir miktar daha para olsa 1.3 multijet alacaktık. Hayırlısı olsun . Aracın çekişi güzel . Hafta sonu 200 km lik yola gidicez. Birde o yolda deniyecegiz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.