Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir, 4 mobil kullanıcı
28965
Cevap
416488
Tıklama
57
Öne Çıkarma
Cevap: 2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (1420. sayfa)
R
11 yıl
Teğmen

Maçla ilgili bir kaç şeyler karalamak istedim,kendi görüşlerim tamamen cevap yazarsanız sevinirim her yoruma açığım.

İngiltere bu maç Uruguay'a göre daha iyi oynadı futbolu,olması gereken gibi oynadı.Ancak sene boyu Everton da ki başarılı futbolunu bu maç bir türlü sahaya yansıtamayan Phil Jagielka'nın 2 hatası da golle sonuçlanınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Sahaya çıkan 11 yanlıştı,aslında sadece 11 değil oyun felsefesi bile yanlıştı kesinlikle. Henderson gibi bu senenin Liverpool'unda en kilit rolü üstlenmiş bir adamı Gerrard'ın yanına çakılı orta sahaya olarak tutmanın ateşle barutu yan yana getirmekten hiç bir farkı yok.Henderson'u serbest bırakıp orta sahayı almasını bekleyeceksin.Welbeck'in 11 başlaması kesinlikle yanlış . Welbeck yerine kanatta tercih edilecek bir Lallana veya orta sahada pas trafiğini rahatlatmak için Ross Barkley var elinde ve kullanmıyorsun bunları.Ya da her şeyi geçtim Henderson'u çakılı oynatacaksan Welbeck'i kes önüne Wilshere'i al ofansif orta saha rolünde ama o da yok. İngiltere maalesef menajer seçiminin ve ligde ki yoğun temponun kurbanı oluyor her seferinde. Son sözüm Suarez'e , harbi şu an ki formuyla dünyanın en iyisi . Saygılar.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
11 yıl
Binbaşı

Gece izlemesi günah olan maçta Honduras ile Ekvador kapışacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
11 yıl
Yarbay

Gol değil cihaz bozuk



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
11 yıl
Yüzbaşı

Dünya kupasına Türkiye katılabilmiş olsa heralde, Hollanda veya Almanya ile final oynucaktık


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Binbaşı

İtalya bitmis arkadaslar kostarika cikti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
11 yıl
Yarbay

Bu spiker her golden sonra neden böyle böğürüyor. Anası babası fransız falan mı acaba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Yarbay

isviçre kaleyi granit'le kaplasa bile o 5 gol yenirdi.

XHAKA yaptım yenmezdi.



O
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Arjantin'i Messi taşıyor 2 maçtır.İlk maçta da asist ve gol atmıştı , demekki Messi olmasa 0 golle devam edeceklerdi turnuvaya fakat gelgelelim Messi'nin attığı bu goller iyi oynadığı anlamına gelmiyor . Yani sahadaki çoğu oyuncudan iyi olabilir ama sen Messi'sin be kardeşim maradona ile kıyaslanıyorsun gaza geleceğine performansın düşüyor daha çok .Sıkıntısı ne anlamadım önceden deli gibi çalım atardı Robben'in adını bile anamazdık yanında şimdi Robben daha iyi oyuncu eksiltir hale geldi .

Bir zamanlar Nesta'yı maymun eden adam şimdi İran defansına takılıyor hayret edilecek bi durum

robben gömlek daha üstün bir kere messiden

robben 2 yıldır şampiyonlar ligi finalinde 4 yıl önce ki dünya kupasında finalde son dünya kupası sahibi takıma 5 gol atan takımda messinin ne başarısı var sırf messi diye balon yaparak şisirdiler 5 para etmez bir oyuncu hiç bir başarısı yok dünya kupasında olamayacakta tarihten silinip gidecek

sonra

Adam hakli. Messi suan en iyi 3 uncu yada 4 uncu konumda. Ronaldo, suarez ve robben in arkasinda. 1 yildir top oynamiyor. Herkes messiye calismasina ragmen kendi standartlarinin cok cok altinda. Sadece gol olarak degil top surup calim atmayi unutmus adam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
11 yıl
Onbaşı

Nolur şu Nijerya gruptan çıkmasın. Tam bir çöp bu takım. Hele şu emenike denen kazma sadece koşuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Binbaşı

Resmen çekip indirdi adamı ya böyle saçmalık olmaz . Şu pozisyonları görünce ciddi olarak şüpheleniyorum FIFA dan


Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
11 yıl
Yüzbaşı

Bosna Nijeryadan kalitelimi?


Yobo?
Mikel?
Emenike?
Onazi?
Ahmed Musa?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

O cok ovdugun Bosnanin forvetleri kanatlari emenikenin %50sini yapamadi

dunyanin en iyi oyuncusu emenike ondan sonrakilerde fb de oynayan oyuncular

tamam? (;



S
11 yıl
Yüzbaşı

"Futbol basit bir oyundur; 22 kişinin 90 dakika topu kovaladığı sonunda herzaman Almanların kazandığı bir oyundur." Sözünün sahibi Garry Lineker dün Almanya 2. Maçını daha yapmadan İngiltere elendi, yeni bir utanç derecesi minvalinde bir twit geçmiş. Halbuki bu kupada üzerlerinde bir baskı da yoktu dogrusu, rahat olmaları lazımdı. Avrupalılar içinde sürprizi Fransa yapacak düşüncesindeyim, taraftarlarının aynı İngiltere gibi fazla bir beklentisinin olmayışı, stressiz oluşları büyük avantaj. Nispeten kolay rakipler ile oynayıp turnuvaya ısındılar da. İklim konusunda kuzeyli kıtadaşlarına göre de daha alışıklar.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Teğmen

Güzel maç izledik Hazard 83'e kadar orta da yoktu ondan sonra ipleri eline alıp galibiyeti getirdi. Golü de Belçika takımında en sevdiğim 2 futbolcudan biri olan Origi'nin atması beni sevindirdi.



T
11 yıl
Yarbay

beyler brezilyaya gidip mac izlemeyi dusunuyorum ama biletlere nerden bakabiliriz mac biletlerine? 1-2 yerden baktım 1300 tl den baslıyor sanırım karaborsa biletleri normal biletix tarzı site yokmu resmi satıs sitesi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Ronaldo o sıcakta neden uzun kollu forma giyerki

Cunkuu RONALDO'NUN KOLLARİİ YOK :(((((((



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 yıl
Yarbay

Volkan yapma ya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
11 yıl
Binbaşı

Ronaldo cevap verir beyler sakin



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dante777


quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ne çok portekiz düşmanı varmış

Onlar portekizin degil odullu ve cl kupali Ronaldo'nun dusmanlari olan munih ve barcagiller,

Orası da doğru hocam. Aldığın eksilerden belli zaten doğru yazdığın cekememisler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
11 yıl
Yarbay

Son maç almanya 2-0 yense

Bizde 3-0 yensek

Averajlar -1 -1 olur


Toplam goller de 5e 4 üstünlükle tur bizim



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.