Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2951
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2013 Civic'te Navitech Nx214f Navigasyon Problemi
L
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, bir yıldır sorunsuz kullandığım Navitech Nx-214f model cihazımda navigasyon tuşuna bastığımda sanki hafıza kartı yokmuş gibi "gps loading..." yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor. Kartımda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarda kontrol ettim. Bu problem hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu konuda açılmış başlık bulamadım, umarım yanlış yapmamışımdır. Teşekkürler...



C
10 yıl
Er

Benimde bu gün aynı problem oldu sen sorunu çözebilinmi? haber verirsen sevinirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Binbaşı

evet aynı sorun bendede mevcut



L
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar buradaki bir üyeden yazılım sıfırlama dosyalarını edinmeme rağmen sorun çözülmedi, son çare olarak hafıza kartını Navitech İstanbul teknik servisine gönderdim ve onlar sorunu çözdü, detayını bilmiyorum açıkçası.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Er

Merhabalar hocam bendede bu sorun yaşanıyor çözümünü öğrenen var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lecturer06
B
8 yıl
Teğmen

Arkadaşlar forumda sıfırlama dosyaları mevcut fakat şunu belirtmemişler. Sıfırlama dosyalarını mutlaka 2 gb hafıza kartına atıp sonra navigasyona takıp yapmalısınız. 4gb hafıza kartıyla olmuyor sebebi orjinal navi hafıza kartının 2gb olması. cihaz 2 gb hafıza kartını tanıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @maselz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.