Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2262
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2011 MODEL TOYOTA AURIS KOLTUK KILIFI
G
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar 2011 Model Toyota AURIS aracım var. Bej rengi koltuk kılıfı arıyorum nereden bulabilirim?



C
13 yıl
Yarbay

neden ? koltuk kılıfı kullanmamak taraftarıyım. Koltuktaki Airbag ler açısından sakıncalı estetik olarak da hoş değil. kirlenirse temizletirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sebebi renginin bej oluşu ve bez olduğu için araca inip binmeler sırasında koltuğun köşe kısımları sürtünmelerden dolayı aşınmasın diye... bej de leke kendni belli eder...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yarbay

Koltuğun kenarında hava yastığı var.Kılıf nasıl takılacak ? Takılır ise kaza anında o hava yazstığı nasıl açılacak ?. Koltuk rengine uygun bir şal veya atkı veya küçük pamuklu çocuk battaniyesi atın..Sadece üzerinde dursun..Etrafı sarılı falan olmayacak . Tabana uygun bir renkte halı minder uydurun..karar sizn....Saygılarımla..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

teşekkürler bu dediklerinizi dikkate alacağım.. Koltukta airbag olduğunu dikkate alarak belkş toyota nın orjinal kılıfları olabilir diye tahmin etmiştim... Heralde temizlemeciler bir sıkıntı olursa halledebilirler..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.