Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
665
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2011 model corolla Multimedia cihaz
T
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar 2011 model corolla araç için birinden multimedia cihaz aldım. Bazı eksikleri var örneğin geri görüş kamerası yok, navigasyon anteni yok gibi. Bu işlere az çok hakim olduğumdan kendim takmak istedim. O< Resime gitmek için tıklayın > rijinal teybi söktüm. bağlı olan 5 soketin 3 tanesi yeni cihaza bağlanıyor. diğer 2 soket bluetooth ve USB tertibaına ait.

Eskki orjinal teybin radyo anteni soketli ve standart tip değil. Onu kesip ucuna standart radyo anten ucu bağladım. Cihazın radyosunda 1 istasyon ancak buluyor. DEvre dışı bıraktım elektrikli tv&radyo anteni taktım yine değişen birşey olmadı. Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim. Hem radyo tv anteni hemde aracın orjinal antenini bağlasam bir değişiklik olur mu? yada öneriniz nedir. Kullandığım cihaz çin malı bir cihaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.