Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
675
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2011 mbp high sierra yukseltme
C
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar merhabalar, bugun evde duran mbp cihazı kullanıma aldım ve cihazda 10.7 gibi bir surum mevcut. ben bu cihazı high sierra ya yukseltmek istiyorum fakat ilk önce cihazımı 10.8 surumuna yukseltmem gerektigi talimatını aldım. cihazımı 10.8 surumune yukseltmek için ise sanırım apple store dan bu guncellemeyi satın almam gerekiyor. ben buna para vermek zorunda mıyım ? yani herhangi bir ödeme yapmadan cıhazımı nasıl yukseltebilirim ? iyi akşamlar diler cevaplarınız için şimdiden teşekkur ederim.

cihazım late 2011 ve son guncellemeye uygun bir cihaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 28 Şubat 2018; 17:4:24 >

T
6 yıl
Binbaşı

Bildigim kadariyla eskiden guncellemeler ucretliymis ama maverickten sonra apple ucretsiz yayinlamaya karar vermis. Bende sierra vardi high sierraya gectim ama pisman oldum suan sierrada kullanmaya devam ediyorum. App storeda ucretsiz olarak duruyo hala high sierra guncellemem.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hocam cevabiniz icin tesekkurler...

ilk olarak cihazi apple sitesinden el capitan a yukselttim ve su anda high sierra guncellestirmesini indiriyorum. acaba ne gibi memnuniyetsizliginiz oldu high sierrayla ilgili ? duruma gore ben de gecmeyeyim zira bilgisayar eski oldugu icin yavaslamasindan da korkmuyor degilim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tesbihcekenhoroz
T
6 yıl
Binbaşı

Apfs diye bi formata gecildi recovery yaparken sikinti yasamistim. Photoshop imovie falan programlarida biraz sikintili calisiyodu recovery sorunuda bahanesi oldu sierra suan ideal benim icin. High sierrayla pc yavasladi diyenlerde vardi forumlarda ama ben oyle bisey yasamamistim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cobra41
E
6 yıl
Binbaşı

O cihaza hiç otomatik güncellemeye uğraşmayın. İndirin App Store dan son versiyonu, ardından USB ye yazın. Options tuşuyla başlangıçta usb yi seçerek sisteminizi yeniden kurun. Çok daha sağlıklı olacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.