Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
10042
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2010 FORD RANGER 4X2 MI , 2009 L200 4X2 MI
F
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Herkeze selamlar ,

Hem arazi hemde şehir içinde kullanacağım o km bir pick up arıyorum.Bir arkadaşın topiğinede yazmıştım fakat en uygunu yeni başlık açmak sanırım.Yaptığım araştırmalar sonucunda l200 ün piyasada cok tuttuğunu gördüm.Gerek yakıt tüketimi , gerek yedek parça servis fiyatı gerekse 2. elde sürümünün iyi olması Kullananların soylediği artılar . l200 38500, ranger ise 35540 . Yakıt tüketimi olarak fabrika verileri rangerın 10 lt sehir içi gösteriyor . Gercekten bu kadar fazla olması mümkün müdür? kullananlar bilenler var ise lütfen soylesin benim için en önemlisi yakıt tüketimi . Pick up konusunda cok cahilim .

Görünüş ve fiyat bakımından(%16 indirim yeni başladı) ranger ağır basıyor , ama yakıt tüketimi de bir o kadar düşündürücü.

Yorumlarınız için tesekkür ederim arkadaşlar .



İ
15 yıl
Yarbay

bahsettiğin araçlar 2ton üzerinde...şehir içi tüketimleri 13-15lt arasına çıkabiliyor kullanıma bağlı olarak...

mitsubishi çok daha başarılı hem yürür bakımından hem estetik açıdan...zaten motorunu oturup tartışmamıza gerek bile yok...Dakar fatihi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Yarbay

Tipi sorun değilse Mitsubishi daha mantıklı olacaktır..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
15 yıl
Yüzbaşı

mitsubisi iyidir pratikte şehir içi 2500 cc lik motoru olan ve 2ton luk araç 10lt yaksın daha ne ister adam benim 1.9 jtd doblo bile şehir içi 8 lt den aşağı değil oda sakin kullanımda yüklensem 11 lt rahat görüyor.pratik ile fabrika değeri arası çok fark var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Off 13-15 yakarsa bende yanarım cok fazla wallahi . Tip önemli tabi ama , tipten ziyade aradaki fiyat farkı ve yakıt tüketimi daha önemli . l200 ve ranger in yakıt tüketimleri birbirne kıyasla nasıldır.
Burdada genel kanaat l200 diye görüyorum . Ranger in tercih edilmeme sebebi nedir sizce ?

yardımlarınız için tesekkür ederim.2010 ranger i deneyen varmı acaba aramızda


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Yarbay

BU iki araçtan birisini tercih edicek olsam kişisel tercihim Ranger olurdu,Çok daha hoş duruyor ve malzeme kalitesi l200 e göre çok daha iyi.. L200 biraz daha ticari amaçlı kullanıma yakındır diye düşünüyorum.. 2 araçta sizi üzmez ancak l200 daha az yakar..Bunuda belirteyim.



B
15 yıl
Çavuş

arkadaşım eğer az yakan araba arıyorsan yanlış kulvardasın. bu arabaların yani pikapların şehir içi ortalama yakıtlarını 13 lt den aşağı yaktığını idda eden varsa bende maymunum. bu arabalar ağır şartlar altında çalışacağı için kuvvetli motor,şanzıman,kaporta vs.vs çok iyi ve sağlımdır. ama mazotuda bir o oranda su gibi çeker. yani diyeceğim eşeğe binen os... katlanır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

TESEKKUR ederim arkadaslar , ozellikle bocek haklısın galiba esege binen o.. katlanır durumu . Ben hem ailemle gezeyim hem işimde arazide kullanayım hemde benim clio 1.5 gibi yaksın hayalim pek gercekci olmayacak. 13 lt gercekten baya yuksek benim için . Sezonluk arazide olduğumdan kışın sehirde kullanacağım ve buda yakıtı bana yuk haline getirecek. Ama bi pick up kullanma ayrıcalığı var tabi .peki bocek senin bu ikisi arasındaki tercihin ne olurdu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Yarbay

ford ranger sahıbı olarak L200 almanı onerırım .

sehır ıcınde bınıp kullanılacak araçlar degil bunlar . yakıtı insanı üzer . konforsuzdur ve aynı zamanda çok sallar . eger işiniz arazi ile ilgili deilse hiç bulaşmayın . hem iş için hemde aile için kullanılıcak araç deil . Aldıkdan sonra çok üzülebilirsiniz .

not: badrolleride düşük deil bu araçların





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 10 Şubat 2010; 13:17:52 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.