Merhaba. Benzinli otomatik focus aracım var. Normalde kullanıma göre 35*40 kurus civari yakıyor. Burası normal. Fakat 60*70km ile çok hafif yukarı eğimli bir yolda çıkarken biraz kilometreyi takip ettim 400 metrede 1 kilometre benzin hacıyor. Çok az yol gidiyorum ama kilometreler saniyeler içinde eksiliyor. Bu gün 10 kilometrelik yola gittim. 30 kmlik bezin harcadı. Arabaya bezin yerine su mu doldurdular nedir çözemedim :)) Bu arada bakımı yapılalı 4000 bin kilometre oldu. Bu değerlerde bir problem varmı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 31 Temmuz 2012; 21:58:46 >