Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
550
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2008 corolla motor arıza lambası
U
3 yıl (200 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

2008 model dizel corolla, 250.000 km'de. 10 gün önce yolda 50-60 km ile giderken sarı motor arıza lambası yandı. Durdum, dıştan motora baktım görünen bir şey yok.

Arabanın çekişinde bir şey yok, motordan farklı gelen bir ses de yok. 1 gün sonra kendiliğinden söndü.

Dün seyir halinde iken yine yandı, götürüp cihaza sokturdum. "Yakıt" ile alakalı bir hata vermiş dediler. Tam olarak neyden olduğunu anlamak için 1 hafta kalması lazım vs. diyorlar. Bana abartı geldi.

Şu anda lamba sönmüyor, her marş yaptığımda ekrana geliyor.

Sorun ne olabilir fikri olan var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
3 yıl (8096 mesaj)
Yarbay

Dizel arabalarda katalizör tikaniyordu galiba 250 bin km olmuş gayet normal beklenir bir şey.

1 hafta durması bence de abartı. Her şeyi değiştirip en son motor açıp kapattıktan sonra herkes usta olur sonuçta yanlış mıyım?

Yetkili servise götürüp baktırın isterseniz, ya da Uludağ otomotiv gibi ünlü yerler var(yetkili servisten aşağı fiyat muhtemelen çıkarmazlar ama örn veriyorum katalizör serviste değişiyordu bunlar yıkar arındırır vs.)

Can sıkıcı bir durum lakin 250 in km olmuş ne kadar Toyota da olsa normal artık bazı şeyler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl (1384 mesaj)
Yüzbaşı

1 hafta saçmalık hocam.. Space X arızası 1 gün sürmüyor.



C
3 yıl (3419 mesaj)
Yüzbaşı

1 hafta olayı saçmalık birdaha oraya gitmeyin size tavsiyem ariza tespit noktalarindan birisine gidip nokta atışı yaptirmaniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl (12991 mesaj)
Yarbay

Yetkili servis ucretsiz arıza tespiti yapıyor mu ? Ben hiç gitmedim sadece bir kere onunden gecerken susadim yaz vaktiydi ucretsiz su sebili vardi oradan su icmisti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.