2006 model bu uc arac da hemen hemen aynı fıyatta olup,ancak hangısının masrafsız anlamında tercıh edılmesı gerekdıgını bılemıyorum.kullananlar veya bılgı sahıbı olanlar,bu uc aracdan hangısını masraf acısından tercıh ederdınız ve neden?? mesela aldıgım duyumlardan range rower suv ların cok kısa zaman aralıgında dısklerının ve balatalarının degıstırdıgını ve on takım dagattıgını bılıyorum dogrumudur veya buna benzer kronık arızalanmalar bu uc aracdan hangısınde fazlasıylavardır bı yardımcı olursanız sewınırım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
mesela aldıgım duyumlardan range rower suv ların cok kısa zaman aralıgında dısklerının ve balatalarının degıstırdıgını ve on takım dagattıgını bılıyorum dogrumudur veya buna benzer kronık arızalanmalar bu uc aracdan hangısınde fazlasıylavardır bı yardımcı olursanız sewınırım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.