2006 model 1.3 multijet doblo sahibiyim. İlginçtir araba yağmurlu havalarda çalışmıyor 3-4 marştan sonra ancak alıyor. Daha sonra gün içinde bir problem yaratmıyor. Yagmur yağmadıgında herhangi bir sıkıntı yok. İzmir'de bugün baya yağmur yağdı biraz önce özellikle indim, dördüncü marşta ancak çalıştı sonra 6-7 sefer daha stop ettim çalıştırdım hemen çalıştı. Kafayı yemek üzereyim İnternette baya bi araştırdım aynı sıkıntıları yaşayan var ama çözüm yazan yok.
Bu arada araba sıfır alındı ve şu an 90.000 kmde.
Konuyla alakalı bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2006 model 1.3 multijet doblo sahibiyim. İlginçtir araba yağmurlu havalarda çalışmıyor 3-4 marştan sonra ancak alıyor. Daha sonra gün içinde bir problem yaratmıyor. Yagmur yağmadıgında herhangi bir sıkıntı yok. İzmir'de bugün baya yağmur yağdı biraz önce özellikle indim, dördüncü marşta ancak çalıştı sonra 6-7 sefer daha stop ettim çalıştırdım hemen çalıştı. Kafayı yemek üzereyim
Bu arada araba sıfır alındı ve şu an 90.000 kmde.
Konuyla alakalı bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serom23 -- 27 Eylül 2014; 0:22:57 >