Ayni konfor ve donanimda ne alinabilir sizce.aracim su anda 25bin eder.ikinci elde dizele guvenmiyorum.yani 35 bine otomatik samziman olabilir.ayni konfir ve donanima ne alunabilir sizce....
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hiçbir şey bence Zira Vectra D sınıfı ve muadillerine göre fiyatı uygun. Üzerine 10bin TL eklerseniz;
35bin TL dolaylarında araç için bütçeniz olacak. Piyasanın sıcak olması ve sıfır fiyatlarının başını alıp gitmesinden ötürü, vectra'dan sonra sizi üzmeyecek bir araç bulmak zor olacaktır. D sınıfı veya yeni model bir C sınıfına geçmedikten sonra vectrayı sattığınıza pişman olursunuz.
Accord ve avensis iyi secenek gibi duruyor.passatin o kasasini cok begenmiyorum.yalniz 2000 motor vergide beni kasar gibi ama aklimda olacak accord u hic dusunmemistim.avensis i daha kolay elden cikaririz sanki.en mantiklisi avensis gibi duruyor.cok tesekkurler.
Özellikleri vectrayı aratmaz daha bile iyi olabilir sendeki modele göre. Ben vectraya bindiğimde mondeodaki rahatı bulamadım şahsen. Özellikle arka koltukları d sınıfı gibi gelmedi şaşırdım biraz. Tasarım görecelidir o konuda bir şey diyemem. Yol tutuş ve sürüş zevki olarak mondeo premiumların hemen ardından gelir.
Bence tek dezavantajı otomatik şanzımanın 4 vitesli olması. Elektrikli koltuğun zinciri kayma yapabiliyor ve termostat bazen kapanmıyor bunlar gördüğüm bazı ufak kronik sorunlar onun dışında sağlam araç.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >