Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2003 Peugeot 307 xt klimayı hafızaya alma
S
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar aracı çalıştırdığımda klimada otomatik 27 derecede çalışıyor. ve son seviyede çalışlıyor. bunu nasıl engellerim veya kendi istediğim ayarda çalışmasını sağlayabilirm



R
7 yıl
Yarbay

Sıcaklık ayarını en son kaçta bıraktıysanız tekrar açıldığında o sıcaklık ayarıyla başlaması lazım.

Klima "Auto" modda çalışıyorsa; ilk çalıştırmada araç içi mevsime göre ya çok sıcak-çok soğuk olduğu için araç içini ayarlanan sıcaklığa en kısa sürede getirmek için başlarda tam kapasite çalışır, içerideki sıcaklık ayarlanan seviyeye yaklaştıkça kendiliğinden yavaşlar.

Fan hızını kendiniz ayarlamak istiyorsanız "Auto" tuşuna basıp devre dışı bırakmanız lazım. "Auto" düğmesi üzerindeki ışık yanmıyorsa klima manuel kontrolde demektir. Siz ne ayarlarsanız ona göre çalışır.



P
7 yıl
Binbaşı

Aynı model, aynı paket 307 im vardı. Onun çaresi yok bende çok araştırdım. İptal edemiyorsun.

arabanın kıymetini bil kardeş. 307'den sonra bindiğim hiç bir araba bana o sürüş zevkini vermedi. Hem geniş aile arabası, hemde spor araba sürüş zevkini başka hiç bir araba veremez.



S
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

pego 307 de auto butonunun üzerinde ışık yok. her zaman bahsettiğim derecede çalışıyor. hiç değişpmiyor. ben dereceyi değiştirip aracı kapatsam . yine eski derecede çalışıyor. yapmam gerekeni detaylı anlatabilirseniz sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.