Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2003-04
O
18 yıl (1406 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Su anda forumda Besiktas'in skandali hakkinda bir sürü seyler yaziliyor. Bir esame listesi hatasi yüzünden Besiktasin mayis ayinda zaten haksiz yere 3. oldugunu düsünenler icin malzeme olacak cok güzel bir konu olusmus.

Bunlari okurken 2003-04 sezonunda dikkatimi ceken bir sey geldi aklima. O sezon bir kural hatasi yüzünden FB- Rizespor maci tekrarlanmisti, hatirlarsiniz. Tekrar macinda ise sezonun ikinci yarisinda transfer edilen Nobre oynatilmis, ve kendisinin attigi gollerle galibiyete ulasilmisti.

Simdi size bir soru: kural yeni transfer edilen futbolcunun oynatilmamasini uygun görüyor. O zaman Nobre'nin oynatilmasi Fenerbahce'nin hükmen maglup sayilmasini gerektirmez miydi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.