Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
513
Tıklama
0
Öne Çıkarma
200 Tl Altı TürkNet Uyumlu Modem Önerisi
E
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar Yakın Zamanda TürkNet' e geçeceğim lakin TürkNet' in Sitesindeki Modem 390 Tl civarlarında ve Bütçemi Açıyor. 200 Tl altında ve 200 Tl civarında güzel oyunlarda ping vb. şey yapmayacak düzgün bir modem lazım. Yardım ederseniz sevinirim.



M
5 yıl
Yarbay

Evde de iş yerinde de D-Link kullanıyorum TurkNetle beraber, ikinci seneme gireceğim sorunsuz. Evde 75mbps kullanıyorum hatta. Yalnız önemli bir husus var modemi aldıktan sonra firmware güncellemesi yapman lazım yoksa kopma sorunları oluyor. Çok basit bir işlem panele girdiğinde sistem ayarlarında var kendisi otomatik hallediyor sen sadece güncellemeleri kontrol et diyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Er
Konu Sahibi

E
5 yıl
Er
Konu Sahibi

J
5 yıl
Yüzbaşı

Hiç fazla para vermeye gerek yok adsl kullanıyorsanhttps://www.yukko.com/tenda-d301v2-300mbps-4-port-adsl2-modem-router-v-50121038?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce&v=1.66.8 bunu tavsiye ederim ben turknetle kullanıyorum çokta memnunum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Aynen DSL224 ancak ben 130 liraya falan almıştım dolar bizi mahvetmiş benim kafamda hala 130tl
Yukarıdaki arkadaşın yolladığı baya hesaplıymış ona da göz atın derim.
edit: Şimdi dikkatimi çekti ADSL modemmiş arkadaşın yolladığı, bence garanti olsun benim gönderdiğimi alın. Ben de ADSL modem desteklemediği için bunu almıştım, ADSL kullanmama rağmen uyum sorunu çıkarmıştı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 20 Temmuz 2019; 11:57:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Adsl Kullanmayacağım alt yapıdan mı bilmiyorum vdsl bağlanacak bize vdsl bir modem almamızı yada sitedeki modemi almamı söylediler. Bende bu işlerden hiç anlamıyorum sorun çıkarsa yandım. Her şey in düzgün gitmesi lazım.




Bu mesajda bahsedilenler: @jamie35
H
5 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.