Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3887
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 yıllık Elektrik bölümü mezunuyun AÖF Öğrecisiyim Mühendislik okumak istiyorum!!
D
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2 sene marmara üniversitesi elektrik bölümu 2007 mezunuyum , su anda aöf 4 sınıf ögrencısıyım ancak iş yerındeki kalifiye eleman ihtiyacını gördüğümden muhendıslık okumak istiyorum. Özel unıversitelerde bu ihtiyacımı cevaplayabilecek bir kurum var mıdır? Bilgi sahibi olan var mı??



G
11 yıl
Yüzbaşı

Yanlis anlamadiysam 2 yillik onlisans mezunusun. Bu durumda okumaya devam etmek icin 2 sansin var. Ya dikey gecis sinavi, ya da öss (simdiki ismini bilmiyorum, sanirim 2 asamali yapiliyor ve ismi degisti)

Bende onlisans mezunuydum. Dgs ile lisans programina yerlestim. Direkt 2.siniftan baslattilar. Dgs secenegine yonelmeni oneririm.

Edit; ozel univ okuma sansin varsa gozu kapali dgs diyorum. Cunku devlet univlerine nazaran, ozel univler daha dusuk puanlarla ogrenci alimlarini yapiyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 21 Şubat 2013; 12:24:00 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yarbay

DGS ile geçebilirsin hocam. Ben İTÜ'de okuyorum aynı senin gibi elektrik bölümü mezunu biriyle tanıştım havuz derslerinden birinde, elektrik mühendisliğine tamamlıyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Binbaşı

Geç olacak ama cevap verebilirseniz sevinirim.

-Şu aşamalardan sonra neler oldu neler yapabildiniz sormak isterim?

üniversite arayışındayım da araştırıyorum her şeyi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.