Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
533
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2.Vga çıkışlı monitörü nasıl bağlarım
Y
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 1 tane vga to dvı bağlantısı ile monitör kullanıyorum. Ekran kartında 2 tane de hdmı çıkışı var. Şimdi yan tarafta işlerim için 2.bir ekran bağlamam gerek ucuzundan 2.el bir monitör alacağım ama vga çıkışlı nasıl bağlayacağım bilmiyorum.

1.sorum: hdmı to vga kablo alsam çalışır mı? (çalışmaz diye tahmin ediyorum)
2.sorum: anakartta vga çıkışı var oraya bağlarsam 2monitörü birlikte kullanabilir miyim?
3.yada başka ne önerirsiniz? Teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

1.cevap: hdmı to vga %98 çalışmıyor. (çıkarımlarımdan cevap veriyorum.)
2.cevap: bi yerden ekran bulup denedim anakartın ekran kartı ile harici ekran kartı beraber çalıştı. Ama ilk önce bios tan vga-onboard (tahminen bunun tarzı bir şey yazar) always enabled yaptım. Restart yapın masaustu gelince sağ tık ekran çözünürlüğünden ayarlayın.
3.cevap: kendime masraftan uzak durmayı öneriyorum. :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.