Arkadaşlar 2. el işlemci almayı düşünüyorum. Ama düzgün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yani bi işlemciyle windows kurmuş olmam o işlemcinin düzgün çalışır olduğunu kanıtlar mı?
Şimdiden teşekkürler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
stabilite testleri simini unuttum şimdi konuya gelecek olan arkadaşlar isim verirler ,belli bir süre işlemciyi max düzeyde çalıştırıp stabilitesine bakarak anlıyor
İşlemcinin kendisinde kusur olma ihtimali pek yok ama kargo ile alıyorsan pinlerin yamulmaması için mutlaka önlem aldır, yoksa kuyumcuda alırsın soluğu.
Şimdiden teşekkürler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.