Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
303
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 Aydır Uğraşıyorum Olmadı Lütfen Yardım Edin
D
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

İŞLETİM SİSTEMİM WİNDOWS 10 64 BİT Bilgisayarıma program yüklemeye çalışıyorum fakat DPInst.exe hatası veriyor.2 aydır uğraşıyorum ne yaptıysam çözümlenmedi. Daha önce 32bit 64bit win xp,win7,win8 birçok pcde bu programı kurdum sıkıntı yaşamadım. Çözüm nedir yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca program main dosyasından kurduğumdada "Unknow Eror During Unit" hatası alıyorum yükleme tamamlanmıyor.< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan020 -- 3 Mayıs 2016; 2:04:24 >

A
9 yıl
Çavuş

Yahu böylesine kıytırık driver programlarını kullanacağına git de adam akıllı programlara yönelsene. Apple tarafından geliştirilmiş fi tarihinden kalma bir program kullanıcı kitlesi yok denecek kadar az bir tek sen varsın galiba. Reklam amaçlı programlara yönelsen bile biraz virüs bulaştırarak işini hallediyorlar sen kalkmış Windows 10 gibi bir işletim sistemine en eski uygulamalardan birisini kurmaya çalışıyorsun. Muadili bir program kur ve geç bu kadar büyütme.



R
9 yıl
Teğmen

farklı bir cd den windows yükleyin. bir çok sebebi olabilir. en kolay yolu temiz bir cd den windows kurmaktır. elinizdeki bozulmuş olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.