Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
782
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2.0 dan 1.1.4 e geçiş problemi
H
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar 2.0 dan bi türlü 1.1.4 e geçemiyorum. itunes 7.5 (2) uyarısı veriyor. alet şimdi ne 2.0 a nede 1.1.4 e geçiyor. DFU moda girmede problem yaşıyor. Nasıl aşarım? denemediğim program kalması. teşekkürler



C
17 yıl
Yüzbaşı

DFU moda alamıyorsun restore moda alıyorsundur bence dikkat et.

1. Cihazı öncelikle bilgisayara tak
2. Cihazı kapat.
3. Home ile kilit tuşuna aynı anda basarak 10 a kadar zaman tut 10 dediği anda sadece home tuşuna basılı tutmaya devam et ve kilit tuşunu bırak bu yaptıkların sırasında ekranda hiçbirşey olmayacak yani cihaz sana tepki vermeyecek dikkat et.
4. bilgisayardan usb tanındı sesi aldığın zaman cihazın home tuşunu bırak.
5. Cihaz itunesdan hata verecek ok de. Cihazının ekranı simsiyah olacak bu DFU modedasın demektir.(Eğer itunes ile kablo varsa ekranda restore mode oluyor bu hata var demek tekrar başla işlemlere)

Bunları yap olacaktır diye düşünüyorum. Privacy arkadaşımız 2.0dan dönüş konusunda anlatmıştı onu takip et yönerge için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
17 yıl
Çavuş

Yaw bende 2.0 dan 1.1.4 e geçirdim sorunsuz ama şöyle bir problemim var Fake imei yemiyor ziphone 3,0 dan deneyen varmı???



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.