DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
289
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1x1 pixel mapping hakkında küçük bi soru
D
18 yıl (650 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Eğer bir LCD 1x1 megapixel yapmıyorsa. Hiç mi monitör olarak kullanılmaz? yoksa çok mu kötü görüntü alınır. Mesela ben sadece world, excel, internet ve divx izlemek için kullanıyorum pc yi! bunlar için bi sakınca oluşturur mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 1 Temmuz 2007; 1:03:28 >

V
18 yıl (10519 mesaj)
Yarbay

1-1 pixel mapping yapamıyorsa uzun kullanımda Word,Excel ve internet teki yazıları okumak gayet zor olur,gözlerinizi yorar,bulanık görme,baş ağrısına vb neden olabilir.Filim vb için bir dezavantaj olmasada bilgisayar monitörü gibi kullanmak isteyenler için ciddi bir dezavantaj diye düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 1 Temmuz 2007; 8:40:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl (650 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

çok sağolun yanıt için



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.