Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
55
Cevap
2095
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 1mbit 4mbit oldu alakasız?? (3. sayfa)
J
13 yıl
Yarbay

Arkadaşlar az önce 8mbite geçtim aman allahım duygularımı sizle paylaşıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Teğmen

Arkadaşlar bu 12 ay 39 tl olan hangi kampanya. 8mbit netlimitsiz ise bende smile dan geçiş yapıcam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
13 yıl
Yarbay

Tarifeme baktım indirimli net limitsiz paketine geçmişim sanırım 1mbit verirken ödediğim ücreti vereceğim öncedende geçcek ücretiniz aynı kalcak demişler nasip kısmet kasım ayınaymış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Çavuş

dün gece aniden benim hattıda indirimli net limitsize geçirmişler ,arayıp şikayet ettim geri döndüler yine aynı şeyleri söylediler 1 mb limitsizi tamamen kaldırdıklarını söylediler ,verdiklerii tarifenin taahütlü bir tarife olduğunu kesinlikle taahütü kabul etmeyeceğimi,49 liradan fazla gelirse kesinlikle ödemeyeceğimi söyledim,onlarda taahütsüz olarak 49 lira olarak olarak ödemeye devam edeceğimi söyledi ,ileriki zamanlarda diğer net limitsizlerle fiyat birleşmesinin olup olmayacağını sordum şaşırdı önce sonra şu anda öyle bir durumla ilgili bilgim yok,yok öyle bir şey gibisinden konuştu.şimdiden herkes uyanık olsun ilerde diğerleriyle fiyatlarımızı (örneğin 55 tl gibi) bir yapmaya çalışacaklardır,bizi diğer net limitsizlerden sürekli olarak düşük tutmak zorundalar (çünkü bizim bir hız artışı veya tarife değişikliği talebimiz yok) yoksa ben 5 ay düşük ödeyip sonra diğerleriyle aynı ödemeye başlarsam ne anladım bu işten..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Yarbay

Benimde 7 yıldır kullanmış olduğum "1 Mbps Limitsiz" paketim bugün itibari ile "8 Mbps'ye kadar Limitsiz İndirimli ADSL" olarak değiştirilmiş. 49TL'ye 8Mbps internet erişimi olacaksa süper derim. Şuan hızım 7Mbps civarı. Evim santrale yakın olduğundan şu anki hız çok stabil görünüyor.

Bugün PSN'den Battlefield 3 indirmeye başladım ve bu tarife değişikliği ilaç gibi geldi valla GB'lar havada uçuşuyor resmen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yarbay

valla telekom benim de burnumun dibinde. sapanla taş atsam camını indiririm. ama bağlantı hızım maalesef..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Onbaşı

Ben de dün akşam itibariyle 1MBPS limitsizden 8MBPS'e yükseldim. İnşallah tarife değiştirdiniz ayağına kabarık faturalar göndermezler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Çavuş

Bugün ttnet i arıyarak olayı öğrendim 1 mb 2 mb 4 mb yürürlükten kalkmış bulunmaktadır bunlarda otomatik olarak netlimitsiz tarifesine aktarmış bulunmaktadır ve 54 tl olmuş bulunmaktadır. adil kullanım devam etmektedir bu konu hakkındada soru sordum ve adil kullanım şuan devam etmektedir ama 512 kb yerine 1 mb sınırsız haline getirilmektedir ama ben buna inanmadım 8 mb net yapıpta 1 mb düşürmeleri çok saçma 512 kb düşer kesinlikle ttnet cilere fazla inanmayın %100 ü yalancı insanlardır....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
13 yıl
Yüzbaşı

Hızı otomatik 8 MBit e yükselen arkadaşlar hangi il ve semtlerde oturuyorsunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
13 yıl
Er

http://www.ttnet.com.tr/

Burdan tarifeme bakmak için online işlemlere tıklıyorum aldığım tek şifre ve mail adresimi yazıyorum önce birkaç kere hatalı girişi diyor sonrada bu linkteki yere atıyor.
https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/uyelik-hakkinda

Orda yazan online işlemlere tekrar tıklıyorum gene aynı sayfaya yönlendiriyor. Ya birşeyi yanlış yapıyorum yada ttnet kafa buluyor benle.Akşam akşam sinir etti.
 
Üyelik Hakkında

TTNET ADSL Kullanıcı Bilgilerinizle kayıt yaptırdınız.

Artık TTNET hizmetleri için oluşturduğunuz TTNET Tek Şifre kullanıcı adı (e-posta adresiniz) ve şifreyle tek bir adımda TTNET Hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

TTNET Tek Şifre kullanıcı adı (e-posta adresiniz) ve şifrenizle giriş yapabileceğiniz hizmetler:

Tivibu Web
TTNET Online İşlem Merkezi
TTNET Müzik
TTNET Oyun
TTNET E-Fatura
TTNET ADSL Kota Sorgulama
ProG
TTNET İşyerim Hukuk Paketi
TTNET Güvenlik
TTNET Aile Koruma Şifresi
TTNET Hesap Defterim
I Can Football
İstanbul Kıyamet Vakti
TTNET WiFi
NETDİSK
İYİ Kİ TTNETLİYİM


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yarbay

bende bugun aynı konuyu acmıstım..

telekom mudurlugunle konustum ve 55tl olabilir ama siz herhangi bir talepte bulunmadıgınızdan 49tl odersiniz ama yeni fatura gelince gorecegiz dedi..

olmadı hazır nete gecin dedi . gunluk 2tl sınırsız 1mpbs


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
13 yıl
Yarbay

D
13 yıl
Er

bugn aynı sorun bendede oldu . 1 den 8 e yükseldi aradım onay verilmiş 10.11 de dedi imkansız dedim bugn olması sonra pardon 1 dk diyerek bu seferde 30.10 da onay verilmiş dedi bende benim onay falan vermediğimi söyleyerekten baya itiraz ettim.şikayt kartı oluşturulduğunu gerid öncekelerini söylediler ama nezman dönücekleri tabiki meçhul. yarın türk telekoma bizzat gidip görüşücem bakalım ne diyecekler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Teğmen

Slm aynı olay benimde başıma gelmişti 28 ekim itibariyle bugun TTNET Online İşlem Merkezinden fatura bilgilerimiz girilmiş bende baktım acaba sonuç nedir 49 mu 54 mü oldu derken baktım fatura 104 küsür gelmiş sizde bi kontrol edip fatura durumlarınınızı buradan bildirirseniz herkesemi aynı fatura gelmis öğrenmiş oluruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
13 yıl
Yarbay

1 mbit Limitsizden, (1 den 8 e kadar) NetLimitsiz İndirimli tarifeye geçmiştim.(Daha doğrusu onlar geçirdi)
Bugün baktım Kasım faturam eskisi gibi 49 TL olarak düzenlenmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
13 yıl
Er

2011
Kasım (21,021 GB) down
Ekim (64,601 GB) down

Bu ay 49 tl fatura hızı aşağı çekerler diye down da yapamadık bu ay .
Ttnet tarifeyide 8 mb a kadar netlimitsiz indirmli yazmış.
Bakalım indirimline kadar geçerli olacak....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.