Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1115
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1998 ROVER 414Sİ
Şehir : #İzmir
V
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

1998 model, 1398 cc, 103 beygir, 103600 km, bordo, sedan, benzinli. Merkizi kilit, alarm, elekrikli camlar ve aynalar, sürücü hava yastığı, klima, hidrolik direksiyon, orijinal radyo-teyp, immobiliser. garaj arabasıdır. Her Parçası Orijinal (Kayışlar, Filtereler, Bujiler Vs.), Çarpığı Kazası Yok. Yağ , Kayışlar, Filtreler, Antifriz Dahil Tüm Bakımları Yapıldı, Üstkapak Contası, Egsozu, aküsü yeni. Baskı-balataları 1 yıl evvel değişti. Araç Masrafsızdır. İnşaatım yüzünden satıyorum. 4-6 Milyarlık Temiz Lada-Skoda vs. ile Takas Düşünülebilir. İlana Ciddi Yaklaşanlar Arasın Lütfen... Bu arada FİYAT : 11000YTL. (çok ufak pazarlık payı var, sembolik olarak) Bu arada Ben İzmir deyim. smesref@hotmail.com

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAYA CON DIOS -- 1 Ekim 2007; 10:02:54 >

T
17 yıl
Binbaşı

E
17 yıl
Yarbay

Enjeksiyonlu doğan parasına valla. Süper
Hayırlı satışlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Teğmen

Çok güzel arabalar şu Roverlar ama ne yazıkki o enjeksiyonlu doğanı satarsın ama rover ı nüfusuna alman gerekebilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yüzbaşı

ben nufüsa aldım bendeki 1.6 daha zevkli rover ı kullananbilir. rover kullanıcısına megane,focus,307 doğan gibi gelir.hele rover 620t kullanın mercedes gibi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.