Laptop kullanıyorum sadece HDMI çıkışı var ve HDMI ile bağladığımdan mıdır nedir bilmiyorum en fazla 120 HZ alabiliyorum. Bunu düzeltmemin yada arttırmamın bir yolu var mıdır? GTX 1650 ekran kartı kullanıyorum.
saygılarımla.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
165 hz alabilmeniz için büyük ihtimal ile display port çıkışına ihtiyacınız var. Çünkü bazı hdmi versiyonları monitörü en yüksek yenileme hızında kullanılmasına izin vermiyor.
yeni monitör satın aldım.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B088WTPZP2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Laptop kullanıyorum sadece HDMI çıkışı var ve HDMI ile bağladığımdan mıdır nedir bilmiyorum en fazla 120 HZ alabiliyorum.
Bunu düzeltmemin yada arttırmamın bir yolu var mıdır? GTX 1650 ekran kartı kullanıyorum.
saygılarımla.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.