Merhaba arkadaşlar. 11 Haziran 1996 doğumluyum. Ehliyet kursuna şimdi yazılıp sınavlara girip dosya bekletsem yaşımı doldurduğumda da ehliyeti alsam oluyor mu acaba bir bilginiz var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
A2 motosiklet ehliyeti alabilmen için 17 yaşını doldurmuş olman gerekiyor . Daha önceden sürücü kursuna kayıt olmanın hiç bir avantajı olmaz, çünkü yazılı ve direksiyon sınavları milli eğitim bakanlığı tarafından yapılıyor. Gerekli yaşa sahip olmadığınız için bu sınavlara giremeyeceksiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.