Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
683
Tıklama
0
Öne Çıkarma
150-200 Tl ye kadar modem tavsiyesi
R
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaslar evde kullanmak için 2 laptop , ps 3 ve tablet bağlayacağım çekim sorunu ve kopma sorunu olmayan modem önerisi istiyorum , fiyat aralığım 150-200 civarı bulunduğum yerde fiber yok.16 mbit e kadar internetim var .



R
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar hiç mi tavsiye yok , konuların bir kısmını okudum ama marka konusunda aklım daha da karıştı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Teğmen

Merhaba ben de modem almayı düşünüyorum. Pek fazla bu işlerden anlamam ama sizin dediğiniz fiyata uygun AirTies Air-5650 modem sana çözüm olur. Ayrıca ilerde hattına fiber desteği gelirse yeni bir modem almana da ihtiyaç kalmaz. Modemin işlemcisi de çok iyi. Bence en kötü yanı ise görüntüsü ve antenlerinin modemin içinde olması. Ama ev içerisinde sinyal sorunu yaşamazsınız. Gittigidiyor'da 149tl şu anda en uygun fiyatı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Yüzbaşı

R
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar sizin cevapları görmeden çıkmışım dün 219 tl ye airties 5650 aldım.Bana dun lazım oldugu için internetten almayı beklemedim.Asus dsl n14u alacaktım onu bulamayınca 5650 de olumlu yorumlar okuyunca onu aldım.yinede tavsiyeler için teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.