Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
635
Tıklama
1
Öne Çıkarma
1404 TL Asus Prime X570-P AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart
C
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

S
4 yıl
Onbaşı

Merhaba Hocam, şuan sistemim için uygun bir anakart arıyorum ama kafam fena halde karışmış durumda sizce R5 3600 işlemcim için hangi anakartı almalıyım? Aklımdaki ürünler şöyle: -Asus TUF Gaming B550-Plus/ Asus Prime X570-P/ -MSI B450 Tomahawk Max sizce hangisine yönelmeliyim?



D
4 yıl
Binbaşı

Anakart eğer O.C yapılmayacaksa, ekstra usb pci-ex vb. bağlantılara ihtiyaç yoksa kasa toplanırken bence en ucuza kaçılabilcek, ekonomi yapılabilcek bir parça. İzlediğim pahalı ucuz anakart karşılaştırmalarında aynı chipsetli kartların hız farkına sebep olmadığı çok kez gördüm. O yüzden işlemci ve ekran kartına yatırım yapıp anakartta ucuza kaçılabilir düşüncesindeyim.
Tabi bunda hız farkı olmayacak diye de bir sene içinde bozulabilcek ucuz parça kullanımlı kartları da kastetmiyorum :)



A
4 yıl
Teğmen

+1 bu anakartlara 2000 civarı para verenleri pek anlamamışımdır bugüne kadar. Çok parası olan ayrı tabi ama her insan kendi kullanımına göre yeterli düzeyde bi anakart alıp işlemci ekran kartını yükseltmeli mantığındayım bende. Mesela msi b450m gaming plus ile birlikte r7 3700x ve 1070ti kullanıyorum hatamı yapıyorum bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
4 yıl
Yarbay

65w tpd olan işlemciler için bu masraf gereksiz




Bu mesajda bahsedilenler: @S0kupp
C
4 yıl
Yüzbaşı

Y
4 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.