Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1355
Tıklama
0
Öne Çıkarma
13.3' ve 14' Tavsiye Lütfen (Şirkete Alınacak)
C
12 yıl (405 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,
13.3" veya 14" olarak 256GB SSD disk bulunan veya diskini değiştirebileceğim i5 veya i7 işlemcisi bulunan işletim sistemi mümkünse Windows Pro olan veya fredoss bilgisayar almamız gerekiyor. Ayrıca 2. bir makina olarakda yine aynı 13.3" veya 14" olarak 256 GB SSD disk bulunan i7 işlemcili ve performanslı bir ekran kartı bulunan bir makina daha almamız gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz makinalar lütfen belirtmenizi rica ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
12 yıl (1999 mesaj)
Yüzbaşı

genelde iş amaçlı kullanılan bir bilgisayardır:
http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/thinkpad/x-series/x1-carbon/#genelÖzellikler
veya
ASUS ZENBOOK™ UX301 modeline bakın
veya:

http://www.cnet.com/laptops/toshiba-kirabook-core-i7/4505-3121_7-35667194.html

Hem i7'li hem performanslı ekran kartlı hemde 256 gb ssd'li hemde 13,3 ekranlı bir model bilmiyorum fakat, üst seviye 15,5 inç bir laptop alıp üstüne ssd takabilirsiniz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.