Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
890
Tıklama
0
Öne Çıkarma
11. Sınıfta TYT Neti
K
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben 11. sınıfa giden bir sayısal öğrencisiyim bu hafta ciddi çalışmaya başlamıştım ama haftasonu girdiğim TYT denemesinden 67 net yaptım. Hedefim 30-40K arası yapmak sizce mümkün mü? Ayrıca TYT neti artırma önerileriniz var mı? Teşekkürler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Teğmen

11.sınıfta deneme mi çözülür diyenler gelmeden




_____________________________

Eski kullanıcı adı: mezuna_kalmis_behlul


J
4 yıl
Onbaşı

11de 40 tyt neti yapıp sınavda 100 yapan da var 70 yapıp sınavda 70 yapan da var.Şu an amacın net arttırmaktan ziyade daha kalıcı olan derslere yatırım yapmak olmalı.Matematik gibi mesela.tyt fen ve sosyal kısa sürede ciddi net artışı yaşanabilen derslerdir fakat unutması da bir o kadar kolaydır o yüzden matematikten ve geometriden eksiklerini kapatmanı öneririm . net hesabı yapmak için de çok erken amacın konuları anlayarak öğrenmek olsun ve öğrendiğin bilgilerin kalıcı olmasını sağlamak olsun.günlük paragraf ve problem de çözebilirsen harika olur 12ye bomba gibi başlarsın tyt matematikten hızlıca 1 kaynak çözdükten sonra denemeyle götürüp ayt matematik ve fen derslerine yoğunlaşabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Değerli önerileriniz için teşekkür ederim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jackal1209
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.