Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
350
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1000 tl bütçe ?
B
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

1000 tl bütçe anneme telefon almayı düşünüyoruz annem illaki bimeks ya da teknosa dan alınacak diyo diğerlerine güvenmiyo :D bu yüzden bnm aklımda m2 kaldı işlemci bakımından da hoşuma gitti sizce m2 mi yoksa başka bir telefonmu önereiler

not : samsung olmasın :D



B
10 yıl
Yarbay

M2 güzel ama parasını haketmiyor Samsung konusunu tebrik ettim.LG L90 alabilirsiniz tam bayan telefonu çok şık 800 TL.Yafa Zenfone 5-6 bakabilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
10 yıl
Binbaşı

zaten annelerimizin oyunla falan pek işi olmaz :) en iyisi gidin teknosaya 1000 tl altı bütün telefonlara baksın,hangisinin tasarımını beğenirse onu alsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

aslında M2 L90 VE G2 mını cok cok yakın cıhazlar performans olarak,fakat o yasta agır oyunlar falan oynanmayacagı ıcın sanırım kamera renk ve tasarım daha belıleyıcı olur.

1000tl altında bencede en ıdealı M2 - l90 -G2 MINI dır,bakıp bırazda tıpı hosuna gıdenı alın bencede.selfıe falan durumu olursa azda olas G2 mını daha onde..dedıgım gıbı aslında 3 de benzer gucte benzer sklada cıhazlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Binbaşı

M2 IYIDIR



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.