Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
100 - 150 Euro arası kask tavsiyesi
S
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2 hafta önce honda dylan aldım. Şimdide motora uygun bi kask almak istiyorum. Bodrum da oturuyorum. Ve gözlük kullanıyorum. Bu aralar maddi durum sıkışık olduğu için çok iyi bi kask alma şansım yok. Sizden ricam , bütçeme uygun ve içinde sıcaktan bunalmıyacağım, hafif, havalandırması iyi , güvenlik testlerinden geçmiş orta düzey bi kask tavsiyesi.

Ben kendim bi kaç marka belirledim. Kapalı kask olarak : Nolan N61(110 €) ( Bu arada bu N61 ler kaç gr. ? Hiç bi yerde bulamadım özelliklerini. ) ve Lazer Vertigo Replica ( 125 €) . Fakat gözlük olduğu için sanırım kapalı kaskla rahat edemem gibi geliyo. O yüzden bi kaç tane de flip – up kask araştırdım.Bulduklarım : Airoh Matisse( 107 € ) , Airoh SV 55 (139 €) ... Bi de Airoh TR1 i çok beğendim; tam aradığım kask ama 215 € .İnşallah seneye alırım.

Neyse lafı fazla uzatmayım tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle Airoh Matisse ve SV55 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Bir de bu Airoh un Türkiye dağıtıcısını yazarsanız sevinirim.



S
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.