beyler şimdi 29 temmuzda telefonu tamire verdim ve bana 10 iş günü dediler teknik olarak yarın yani 8 inde 10 gün doluyor ama iş günü diyince sadece haftaiçi dahil dediler ama şöyle bişi var bu firma cumartesi günleride çalışıyor o zaman 10 iş gününe cumartesi de giricek mi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İş Günü: Ulusal, resmî ve dini bayram günleri ile yılbaşı, 1 Mayıs ve pazar günleri dışındaki çalışma günlerini,kapsar.
Cumartesi günü iş günüdür, servis cumartesi günü çalışmasa bile cumartesi günü çalışmış sayılır. Yasalarla belirtilmiş. İster çalış,ister çalışma o gün sorumlusun.
Teleservice firması bana cumartesi günü çalışmıyoruz, o günü sayamazsınız diye uyanıklık yapmıştı ama yemedi. Tüketici hakem heyetinden şikayet dilekçesi geçerken hesapladılar cumartesi günüde sayılıyor.
Girmez. Resmi tatil olarak geçen her gün iş günü olarak geçmez.
Hayır giriyor. Cumartesi günü resmi olarak iş günüdür; İş Günü: Ulusal, resmî ve dini bayram günleri ile yılbaşı, 1 Mayıs ve pazar günleri dışındaki çalışma günlerini,kapsar.
o zaman 10 iş gününe cumartesi de giricek mi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.