Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
497
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1.6 TDI LEON MU 1.4 D-4D AURİS Mİ
L
10 yıl
Er
Konu Sahibi

2013 MODEL DİZEL AURİS VEYA 2013 DİZEL LEON ARASINDA KALDIK . İKİ ARACIDA ÖVENDE VAR GÖMENDE . AURİS Mİ LEON MU DİYE BİR BAŞLIK VARDI AMA İSTEDİĞİM BİLGİLERE ULAŞAMADIM O YÜZDEN ŞİMDİ ÜYE OLUP YENİ KONU AÇTIM . İKİ ARACI DA KULLANLAR VARSA SAHİPLERİNDEN DİNLEMEK İSTERİM . BİNMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAPMASIN KAFAMIZ KARIŞMASIN . İKİ ARAÇTADA ARTILAR EKSİLER NEDİR YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUZ 1 YILDIR ARAÇ ALAMADIK NE ALACAGIMIZI ŞAŞIRDIK . EN SON SECENEKLERİ DARALTA DARALTA BU İKİSİ KALDI . ŞİMDİDEN TESEŞKKÜRLER .

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.