özel değilse, manuel passat model fiyat yazar mısınız? ben de 2 ay önce sattım hala aynı yerde mi merak ettim.
sorunuza gelecek olursak, illaki passat olacaksa 1.4 tsi 125 motor daha sorunsuz bana kalırsa. tercihim o olurdu. 2020 modelin de garantisi bitmiş olduğu için.
1.5 tsi yeni nesil motor ve silindir kapatma teknolojisi var. Otomatik vitesi ikisinde de aynı dsg şanzıman var. Passatlarda 2.0 motor olanlar hariç tüm 1.4 - 1.5 - 1.6 modellerinde dsg şanzıman saatli bomba gibidir. Şanslıysanız sorun yaşamazsınız.
1.5 tsi passat kullandım. 15bin kmde titremeden dolayı garantiden kavrama değişmişti. 55bin kmye gelince 3’ten 4 e geçerken anlık viyk diye sıyırma sesi geliyordu.
1.4 TSI 125 BG Manuel Passat aracım vardı, 2 sene bindim ve sattım.
Mecburen artık hanımdan dolayı otomatik passat alacağım.
Çevremde 1.5 TSI şanzıman arızası 1.4TSI 'ye göre çok oluyor diyorlar.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
1.4 TSI 2018 Highline otomatik passat mı alınmalı
1.5 TSI 2020 Elegans passat mı alınmalı..
Otomatik alıcam ama 1.4 ve 1.5 arasında karar veremedim.
Bilgisi olan varsa sevinirim, teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.