Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
440
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1+1 Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese merhaba ,

Evde led tv , ps3 ve pc de kullanacağım bir ses sistemi almak istiyorum . Almama en önemli etken lg led tv de usb den film izleyince sesi sonuna kadar açsam anca yeterli oluyor. PC bağlayıncada aynı olay oluyor. Daha önce x-530 vardı . Bir dahada 5.1 almam asla neden derseniz 5.1 sistemlerde eğer izlediğiniz film 5.1 değilse , oynadığınız oyunda 5.1 ses çıkış özelliği yoksa direk 2 hoparlörü kullanıyor. Aparatla bağlayıp hepsinden ses aldım ama sonuç kalitesi inanılmaz azaldı sesin.

Sonuç olarak 1+1 olan tv ye direk bağlantı yapabileceğim bir sistem arıyorum . Birde son ses açmayacağım cihazı sadece film izlerken ve müzik dinlerken basları ve tizleri çok iyi duymak istiyorum kısık seste bile. Şu cihaz hoşuma gitti açıkçası 500 tl ' yi aşmam lazım başka önerisi olan yada kullanıp tecrübelerini paylaşabilecek olan var mıdır ? birde tv ye bağlantısı direl kulaklık girişi ile ? bu cihazlarda bağlantı nasıl olur ?


http://www.istanbulbilisim.com.tr/s-2145-goldmaster-ev-sinema-sistemi-en-ucuz-fiyatlari,51198.html

Ufak bir not: Dün bilişime gittim adamlarda 1 tane ses sistemi yok . Ses sistemi çıkışlarına bakıcam diye pendikten çağlayana gittim adam bizim internet sitemizden sadece alabilirsiniz dedi ya. 1 tane bile mağzada ses sistemi yoktu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.