Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
229
Cevap
31958
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: 1.000 Parça Ahşap Puzzle 29,90 TL !!!! Kargo Bedava (13. sayfa)
Ç
4 yıl
Yüzbaşı

Şekil olarak görmek açısından ss'ler çok iyi oldu hocam çok teşekkürler, senin yöntemi deneyeceğim :)

Ben de bir karton üzerinde yaptım puzzle'ı, ama kartonun katlanma yerinde ve bir yanında bombe var, bu yüzden o karton üzerinde yapıştırırsam düz olmayacak. Onu streçlenmiş masaya aktarmam lazım bir şekilde, nasıl aktarabilirim var mı bir fikriniz? Aklımda poşete geçirip döndürmek var, yada o boy bir poşet bulamazsam streçleyebilirim. Yada kartondan kaydırarak aktarmayı deneyeceğim bitince, dökülmeden aktarırsam sorun kalmayacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PT.Zafer
P
4 yıl
Er

Ben puzzle halısından aktarırken üstüne karton koyup halıyı kartona sararak çevirdim puzzle ı. Sonra kartonun üstünde puzzle ters pozisyondayken üstüne aynı boyutta bi karton koyup kartonları birbirine bantladım sıkıştırmak için. O şekilde çevirince dağılmadı. Ama biraz hızlı çevirmek gerekir yoksa dağılabilir. Sonra bantları kesip üstte kalan kartonu ayırdım. Kaydırma yöntemiyle streçli masaya aktardım. Streç üzerinde yağ gibi kayıyor zaten puzzle onun için kaydırırken sorun yaşamadım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ÇandıR
Ç
4 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar bu puzzle'lara çerçeve alan yada yaptıran oldu mu? Ben bir yere sordum camlı 100 tl dediler, çok pahalı geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
4 yıl
Çavuş

Reis puzzle çerçevesi kendinden pahalı, kendi imkanlarınla bi şeyler yapınca daha güzel oluyor bence. Ben atıl meyve kasasından yaptım tutkalla çok güzel oldu < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 2 Şubat 2020; 22:16:27 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ÇandıR
N
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam sen bunu bitirebildin mi? Kaplumbağası, penceresi, marulu derken baya yıprattı beni. :) Varsa bi kolaylaştırıcı taktik alabilirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @superstarr1907
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.